Als je aan vakantie toe bent…

vrijdag 6 juli

PAELLA met chorizo, kip en inktvisringen (of vega zonder chorizo en kip)

…moet je gewoon doen alsof het vakantie is. En zo zaten wij gisteren tot laat met zijn allen op het strand van Noordwijk. Het was de ultieme vakantiedag. Dat vakantiegevoel gun ik jou ook en wil ik met jou delen met een heerlijke pan paella. Tjsa, zolang jij niet naar de paella kan, komt het gewoon uit mama’s pan!

 

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s