Hoeraaaa voor de appel

– vrijdag 12 oktober-

Kip gestoofd in cider, aardappelpuree en witlofsalade

Appel-Groninger-Kroon

 

Met het schrobben van de pannen, heb ik per ongeluk ook de inspiratie eraf geboend. Ach… beter een goed maal, dan een slecht verhaal nietwaar. Gelukkig zijn er wel appels in overvloed. Die ga ik samen met de kip lekker stoven in appelcider. Beetje puree erbij en witlofsalade. Jam!

 

 

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s