Wortelgembersoep met farinata, druiven en ricotta

dinsdag 6 november

Aan wortelgembersoep soep hoef ik geen woorden vuil te maken denk ik. Farinata is andere koek, namelijk kikkererwtenpannenkoekbrood… klassiek geserveerd met druiven. En nog wat ricotta erbij. Zoals ik ooit eerder al zei experimenteer ik een beetje met brood… dat wordt wat! 😀

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s