De vrijdag van het vuur…

Check snel wat de pan allemaal nog meer kan

Wat willen jullie eerst horen, het goede of het slechte nieuws? Ik bewaar zelf altijd het lekkerst voor het laatst, dus ik begin met het slechte: op vrijdag gaat de pan van het vuur. Zo, het is eruit. Het goede nieuws: mama’s pan heeft een nieuw plan, wil vaker de deur uit en brengt de pan naar jullie toe. Etentjes met comfort food zoals jullie dat van mama kennen, een pan soep maar denk ook aan borrelhappen en high tea ‘mama style’. 

Al de hele week verzin ik de meest dramatische en treffende zinnen om jullie te vertellen dat mama’s pan op vrijdag er mee stopt. Ruim twee jaar lang heb ik verhalen geschreven en gerechten uit mama’s pan getoverd. Enorm van genoten, nieuwe gerechten uitgeprobeerd maar vooral veel oude recepten van mijn moeder nagemaakt. Meer dan twintig jaar na het overlijden van mijn moeder heb ik – door haar pan – op mijn veertigste, eindelijk gevonden wat ik de rest van mijn leven wil doen: koken.

Dus tillen we de pan op een hoger plan. Je kunt de pan nu inschakelen bij jouw thuis of op je werk. Gewoon doen. Rest mij jullie te bedanken voor het vertrouwen de afgelopen twee jaar. Tot snel!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s