Menu maandag 16/11 (!!) en donderdag 19/11

Wie het vorige bericht heeft gezien, weet dat ik mijn enorme mama’s pan moet missen. En dat kan natuurlijk niet. Daarom zocht – en vond – ik op Marktplaats eenzelfde exemplaar. Omdat ik deze dinsdag ga halen, kan ik deze dag niet voor jullie koken. Maar ik kan jullie niet laten zitten en daarom maak ik

maandag 16 november een lekkere volle geroosterde tomatenpaprikasoep voor jullie. Op te eten wanneer het jou uitkomt, invriezen kan ook. En ik kom het nog brengen ook, tussen 16.00 en 17.30. Een halve liter kost 6 euro, een hele liter 11 euro.

donderdag 19 november maak ik sticky ketjapkipkarbonades, zoetzure ananas, en een salade van wortel, kool en komkommer. Daarbij soft taco’s om alles in te stoppen. 9 euro pp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s