Menu di 1 december en do 3 december

De maand van de overdaad is weer aangebroken en dan ben je bij mama natuurlijk aan het goede adres. Toch hou ik altijd wel goed de balans in de gaten, zeker nu we – vanwege je weet wel – nog fitter moeten zijn dan we al zijn. Daarom dinsdag een wat lichter maar heerlijk vegetarisch gerecht en donderdag een fijne decadente klassieker, met een bijzondere vegavariant. Beide gerechten kunnen ook prima de volgende dag worden gegeten…

dinsdag 1 december

Geroosterde pompoen met zaden en granaatappelpitjes. Daarbij couscous met gedroogde abrikozen en verse kruiden. En… baba ghanoush. Lekker verantwoorde overdaad dus, voor 8,50 pp.

donderdag 3 december

Een klassieke boeuf bourguignon met aardappelpuree en een groene salade. Wie liever vegetarisch eet krijgt een biet bourguignon, ook met aardappelpuree en een groene salade. Een complete maaltijd voor 9,50 pp.

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s