Kerstdiner en lunch πŸ˜‹

Supertrots ben ik op het kerstmenu dat ik samen met mijn kookmaatje Philippine heb samengesteld. Meer dan ooit gun ik jullie een fijne relaxte kerst. Daarom hebben wij alles al bereid voor jullie.

Alleen nog even de tafel gezellig dekken, de gerechten verwarmen en de bordjes opmaken. Naast een kerstdiner hebben we ook een aantal heerlijke lunchgerechten om uit te kiezen. De gerechten zijn zo vers bereid dat ze alle kerstdagen gegeten kunnen worden. Laat me voor zondag weten of je mee wil doen, dan hoef jij je over de kerst in ieder geval niet meer druk te maken.

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zΓ³nder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s