Dinsdag eet ik ijs

Junivakantie…. je moet wat….

Iemand op de school van onze middelste zoon Lowie vond het een goed idee om de kinderen een junivakantie te geven. Dan hebben ze (los van het halve jaar thuis in lockdown) namelijk na Pasen, Koningsdag, twee weken meivakantie, Pinksteren, studiedagen en hier en daar een quarantainedagje nog even een weekje om de laatste eindsprint in te zetten tot de zomervakantie over een paar weken. Nou ben ik niet zo’n klager dus we maken er gewoon wat van. En aangezien ik het idee heb dat de kinderen er de laatste tijd een beetje bij inschieten, heb ik besloten om deze week ook een dagje vrij te nemen en samen met mijn kleine vriend Lowie op stap te gaan en ijs te eten. Dat betekent dat ik deze week alleen op donderdag kook. Als goedmakertje zijn dat dan twee verschillende gerechten, die beide geschikt zijn om de volgende dag te eten.

Platbrood met wortel-venkelzaadhummus – gegrilde groenten met olijven en feta – tomaatwalnootsaus – rucola 9,-

Pastasalade met pesto van sinaasappel en amandel, met sperzieboontjes, tomaat en mozzarella. 8,-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s