Lamskebab met couscous en groenten

– vrijdag 4 mei-

We koken gewoon lekker stug door hoor in de meivakantie, want we zijn niet allemaal vrij. Nou ja… dat kan je op 4 mei natuurlijk niet zeggen… we zijn natuurlijk wel vrijer dan ooit. Maar… je begrijpt wat ik bedoel. Anyway, voor de harde sneue werkers maak ik vrijdag lekker lamskebabjes met couscous en sappige groenten uit de oven. Tot vrijdag!

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s