Ouwe zuurpruim!

-vrijdag 11 mei-

Kip met pruimen!

Soms een beetje in de war

De voorraadkast is gevuld, de planken staan vol met kookboeken en de pannen staan klaar voor gebruik. Maar helaas, de inspiratie was de afgelopen weken continu uitverkocht. Er kwam geen fatsoenlijk verhaal meer uit. Ik weet niet wat het precies is maar ‘something drives me crazy’. Jullie kunnen mij eenvoudig helpen…

Hoe? Gewoon lekker eten bestellen, heel veel en heel vaak. Dan heb ik een lekkere focus en wat geld zodat ik de volgende keer niet twee weken lang met mijn kinderen thuis hoef te zitten in de meivakantie met een kind dat de tuin (met verse beplanting) van de buren onder water zet en aan de andere kant een steiger met schurende schilders (no offence buurtjes!) waardoor ik continu als een verstoft oud wijf mijn buitenbank loop te vegen met een buitenbezem.

Ik heb ook nog goed nieuws: ik ben met deze alinea officieel toegelaten tot de ‘zurepruimenclub’. En om dat te vieren maak ik vrijdag kip met pruimen voor jullie. Het is een van de favoriete gerechten van Philippine van Cuisine Philippine, met wie ik volgende week ga kokkerellen voor veertig bruiloftsgasten. Nou… soms vergeet ik gewoon heel even dat ik eigenlijk best een leuk leventje heb :-)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s