Familieuitbreiding

vrijdag 19 oktober

Lasagne (vlees of vega) – de enige echte

32c8a116-97a2-41a6-895f-416a3be79404.jpeg

Wat een verrassing, wat een vreugde! Na zo’n lange tijd met zijn drietjes, kan ik op mijn 40ste mededelen dat we voortaan met zijn vieren verder gaan. En dat is niet alleen goed nieuws voor ons, maar ook voor jullie. 

Twee weken geleden kreeg ik het grote nieuws te horen, een appje: ‘Clara, er liggen hier nog wat pannen van je moeder, interesse?’. Ik sprong een gat in de lucht! Want niet alleen is het natuurlijk een ontzettend mooi verhaal dat mama’s pan nog meer pannetjes van mama bezit, maar ook zijn ze van topkwaliteit. Dus na een sopje zijn ze meteen in gebruik genomen. Zie ze nou staan… met zijn vieren op een rij… daar krijg je toch tranen van in je ogen?!

Praktisch gezien betekent dit ook gewoon meer bodemoppervlak dus meer productie. Ik zou het echt kicken vinden als al die pannen gevuld zijn met de lekkerste bolognesesaus die er bestaat, met goed gehakt, dikgesneden pancetta…. En met zoveel pannen kan ik natuurlijk ook prima een vegetarische versie maken. En wat doen we met die bolosaus? Lekker lasagne voor jullie maken!

Volgende week is het herfstvakantie en is er geen pan. En met zoveel pannen… hou je niet in, bestel gerust lekker veel om in te vriezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s