lente uit de pan

Nou daar is-ie dan eindelijk, de lente! Hij was er vorige maand al even maar dat was een schijnbeweging. Nu weten we het zeker hoor: de geur van lentegrond, de bloesem en een verbrande decolleté zijn het bewijs. En dan is er nog een markering die de lente aangeeft: als je je net geïnstalleerd hebt in het zonnetje… is daar altijd iemand in de buurt die met zijn Kärcher de winter van zijn tuin afspoelt. Ik oordeel niet… ik begrijp het… het lijkt me ook heerlijk verslavend om te doen. MAAR NIET TWEE VOLLE WEEKENDDAGEN ACHTER ELKAAR. Het geluid van een hogedrukapparaat is als sluierbewolking voor de lentezon, dan wordt het dus gewoon weer ijskoud. Oké, deze week een lekker lentemenuutje met weinig woorden maar toch een mond vol.

Donderdag 22 april; 2 gerechten

Romige kipovenschotel (kipkarbo) met sjalot, wortel en aardappel. 8,50

Risotto met groene asperge, doperwtjes en pecorino. 8,-

Een reactie op “lente uit de pan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s