SORRY

-vrijdag 16 februari-

kippendijen met venkel, sinaasappel en ouzo

yoghurtpannacotta

fakenews
Sorry… mijn vorige blog was hartstikke fake

Vorige week kondigde Facebook aan fakenews van het platform te verwijderen. In dat kader – met een snufje Halbe Zijlstra/Rusland – ontstond vorige week mijn Jamie Oliver-verhaal. Hartstikke fake. Ik heb het helemaal uit mijn duim gezogen, ik zat in Brabant en ik heb geen Jamie gezien.  Sorry daarvoor. En bij ‘fakebook’ letten ze dus ook niet op…

Maar goed… een beetje schuldig voel ik me er wel over. Daarom maak ik deze week echt een knaller van een gerecht voor jullie; namelijk kippendijen gemarineerd in ouzo, sinaasappelsap en venkel. En als toetje yoghurtpannacotta. Beide gerechten komen uit het boek Jeruzalem van Yotam Ottolenghi. Ik was vorige week nog in Jeruzalem trouwens. En weet je wie ik tegenkwam?? Nee hoor, grapje.

Overigens was ik wel écht al twee keer in Jeruzalem, wat tegenwoordig écht de hoofdstad van Israël schijnt te zijn… nou, als Trump het zegt… Ik was er rond mijn 17de en 20ste jaar en op culinair (afge)vlak (t) gebied heb ik me vooral geconcentreerd op humus, falafel en bier. Over de laatste gesproken… volgende week vrijdag ben ik er niet, want ga ik op wintersport met mijn oudste broer en mijn vader. Dus tot vrijdag en nodig gerust tafelgenoten uit, dit wordt echt bijzonder lekker!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s