Pindasoep met kip, komkommersalade en kroepoek

-dinsdag 20 maart –

Aanstaande dinsdag maak ik pindasoep met kip, komkommersalade en kroepoek. Sla groot in want mama gaat van donderdag 22 tot en met dinsdag 26 maart even uit de mamastand en in de wintersportmodus. Tot dinsdag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s