Hond in de pot

vrijdag 23, dinsdag 26 en vrijdag 30 maart

Mama en pan nemen even een pauze

IMG_1237

Mama staat een paar dagen op de latten, daarna is het pasen dus op dinsdag 3 april staat er weer soep voor jullie klaar. En op vrijdag 6 april kunnen jullie een feestmaal verwachten want dan wordt mama veertig jaar…. yessss… het leven kan dan eindelijk beginnen. Dat zeggen ‘ze’. Al hoor ik de laatste tijd steeds vaker dat vijftig het nieuwe veertig is. Lekker dan.

 

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s