Lekker afzien met moussaka!

 vrijdag 13 april

moussaka

misschien nog puf voor een spontaan toetje….

IMG_3333

Ik vind het lekker om mijn fysieke grenzen op te zoeken. Lekker afzien, zweten, verzuren en buiten adem raken. En elke keer weer verbaasd zijn dat ik om de zoveel tijd even instort en niet meer vooruit te branden ben. Nu ik op de veertig zit, probeer ik wat meer de balans te vinden, al koester ik mijn doorzettingsvermogen. En daar plukken jullie vrijdag de vruchten van want dan eten we moussaka. Wat heeft dat er mee te maken? Nou… moussaka maken is echt topsport (aardappels bakken, aubergines grillen, vleesragout stoven). Dus bestel allemaal veel zodat ik ’s avonds uitgeput, moe en voldaan op de bank kan liggen. Alvast dank!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s