Thaithai

dinsdag 17 april & vrijdag 20 april

Tom kai gai  en kerrie-groenteflapjes als side dish

Deze week Thaise week in mama’s keuken. Gewoon lekker en zomers…. want zomer, dat wordt het! En voor wie niet weet wat tom kai gai is… het is Thaise kippensoep op basis van kokosmelk met onder andere citroengras, oesterzwammen, limoen en koriander.

En ik verklap ook alvast het gerecht voor vrijdag:
pad thai met (of zonder) kip
toetje: kokosflan

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s