pompoencanneloni – Oranje (b)oven

vrijdag 27 april

pompoencanneloni (vega)
woordgrap koningsdaghaha…oranje (b)oven… Koningsdag is toch een beetje een dag van flauwe woordgrappen, dus daar doe ik lekker aan mee. Verder ben ik vrij dubbel in Koningsdag. Ik hou geloof ik niet zo van geforceerd leuk doen. Net zoals met Oud en Nieuw, wedstrijden van Nederlands elftal en Carnaval word ik er een beetje somber van. Toen ik nog studeerde, bleef ik gewoon binnen met de gordijnen dicht. De kinderen kunnen dat niet zo waarderen dus doe ik sinds een paar jaar maar leuk geforceerd mee…

Nu woon ik dan ook in het epicentrum van Koningsdag, niet gaan is geen optie. Zelfs gezinnen uit het centrum staan hier in de rij voor de draaimolen, de rommel en de worsten. Het aanbod aan eten is ook overweldigend. Met drie slagers in een straal van 200 meter plus nog wat vage vleesaanbieders maakt Koningsdag toch vooral een vreetfestijn voor carnivoren: broodjes beenham, hamburgers en saté. Ik heb niks tegen (verantwoord) vlees, maar wel tegen te veel vlees. Dus voel je je smerig, kom dan hier lekker pompoencanneloni halen… juist… oranje uit de oven. Gezond, makkelijk en lekker.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s