Gewoon echte goede lasagne!

vrijdag 13 juli

Echt lekkere lasagne (met ragu bolognese of vega met ragu van linzen)

Het jaar wordt steeds langer, de verhalen steeds korter. Aan het einde van het schooljaar wordt de omgeving veeleisender en moet je gewoon niet meer te veel van jezelf vragen. Daarom maak ik vrijdag gewoon lekker lasagne, gewoon omdat het leven soms al ingewikkeld genoeg is.

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s