‘the final’ met kip tikka masala

vrijdag 20 juli

-kip tikka masala-

97056354-43CC-49FA-A326-60EEDBE12827Ik ben niet zo’n type dat lééft voor vakanties, ik streef ernaar elke dag wat vakantiegevoel in de dag te stoppen. En dat lukt best goed als je werk voelt als vakantie. Wat ben ik toch een gelukspoeperd. Toch blijven er altijd dingen over om van te balen…

… maar vandaag niet.

Wel hoop ik dat in de vakantie mijn schrijfinspiratie weer terugkomt, want die is echt waardeloos op het moment. Maar uiteindelijk draait het om het eten. Een aangezien we (gelukkig) níet naar India gaan, eten we vrijdag kip tikka masala met rijst en naanbrood uit mijn nieuwe kookboek ‘INDIA’; veelzeggend!

 

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s