Gastredacteur Kaatje Kip + winactie

vrijdag 2 november

ROTI KIP

69451C5C-B64A-47EB-9E7C-2093E779C712
gastredacteur Kaatje

“Hoi ik ben Kaatje en ik ben acht jaar en de allerliefste . ik heb twee broertjes Goof en Lowie meestal zijn ze niet zo lief maar soms ook heel erg lief en ik heb natuurlijk ook een papa die heet Lucas heet en hij maakt heel veel grapjes! Een mama heb ik natuuuuuuurlijk ook en ze gaat iets heel leuks doen want je kan een prijs winnen: wie de allergezelligste ‘etenuitmamaspan’-foto stuurt wint de prijs.  En nu het aller belangrijkste wat kan je winnen? Dat zal ik je nu vertellen wat zal het zijn – sla maar met je handen op tafel of raam of wat dan ook – en het is MAMA’S PIZZA{en het is geen pizza margharita} en hij is zo groot voor je hele gezin!!!”

Ik prijs me gelukkig met een knappe dochter met zeer creatieve genen. Ze schrijft verhaaltjes, knutselt, kleit, tekent en maakt zelfs filmpjes (die ik binnenkort ook zeker zal inzetten). Mama’s pan leeft binnen ons gezin zeer en Kaatje houdt zich veel bezig met acties eromheen. Deze week scheef ze spontaan een verhaaltje voor mama’s pan. En deze winactie komt ook uit haar koker. Kwam dat even goed uit, want mama had zelf niet zo veel tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s