En nu weer normaal doen…

Normaalgesproken gooi ik op 1 januari de boom eruit en ben ik klaar met alle kerstprullaria. En dan ben ik blij dat ik weer ‘normaal’ kan doen. Maar ja.. als er geen normaal is – niet het nieuwe, niet het oude – dan hoef ik die boom ook niet weg te doen. Dus blijft het hier nog even kerst en luisteren we nog steeds Sinterklaasliedjes. Qua eten ben ik dan wel weer klaar met december, ik kan (heel even) geen champignon en pompoen meer zien. Deze week doen we heel cliché, lekker een beetje light mee. Vanaf deze week bied ik ook elke week soep aan, lekker voor lunch of vries ‘ m in voor een later moment.

soep van de week (op beide dagen te bestellen)

kerrie- pastinaaksoep (halve liter 5,50 euro/hele liter 10,50)

dinsdag 5 januari

aardappel-uiencurry met sperziebonen, gekookt ei, munt en Thai basilicum met zelfgebakken knoflooknaan. 8,50 per portie

donderdag 7 januari

kruidige kipfilet of halloumi met gezouten citroenzoetzuur en tomatenchutney, couscous en wortelsalade met dadel en wat pistachenootjes. 9,50 per portie

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s