Weer een lekker menuutje!

Zo lieve mensen, de kop is eraf. Het leven is nog altijd een beetje raar en ik zie om mij heen steeds meer mensen met hun handen in het haar zitten. En we weten allemaal dat als je je handen in je haar hebt zitten, je echt geen ballen in de lucht kunt houden. Kun je dat wel? Dan mag je bij mij een gratis maaltijd ophalen. Alle gekheid op een stokje, ik hoop het jullie ook deze week weer wat makkelijker te maken met een fijne, verse gezonde maaltijd. Als je nou de deur niet uit kan, omdat je nog bezig bent met die ballen in de lucht houden of met je handen in je haar zit, laat het me weten, dan kom ik het even brengen.

Soep van de week – beide dagen te bestellen: klassieke kippensoep (1/2l 6,-/1l 11,-)

Zoet van de week – beide dagen te bestellen: café noir truffels 5 voor 6 euro

Dinsdag 12 januari – kipaardappelstoofpot met zuurkool en abrikozen (8,-)

Donderdag 14 januari – homemade falafel met mama’s hummus, rodeuienpickle, geroosterde bloemkool en koolsl met een volkorenpita (9,50)

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s