mama’s marathon

Joehoe. Over een week sta ik aan de start van de Rotterdam Marathon. Mijn eerste. De afgelopen maanden stonden daarom in het teken van rust, reinheid en regelmaat. Niet echt zaken die ik van nature bezig… maar wonderwel toch aardig gelukt. Twee maanden geen alcohol, gezond eten en veel slapen en rusten. Met name de laatste is een echte eyeopener en die hou ik erin. Voor mijn naasten ook wel prettig en rustig dat ik niet continu als razende Roeltje in en om het huis raas al een tornado. Maar waar ik nu al weken naar uitkijk zijn de dagen vóór de marathon: de periode van koolhydraten stapelen ofwel ongegeneerd pasta vreten. En jullie mogen lekker meedoen met twee pastamaaltijden deze week. Schuif ik er vrijdag – op mijn verjaardag – nog een paar punten taart achteraan en dan kom ik vast een heel eind…

EET JE MEE UIT MAMA’S PAN? *

dinsdag 5 april 

Thaise kipgehaktballetjes in massamansaus (mild) met witte rijst en geroerbakte groenten (9,-)

en/of

vegetarische lasagne met heel veel groenten, géén bechamel, wél kaas en tomatensalade (9,-) 

donderdag 7 april 

penne met runderragú (inderdaad ja, de klassieke bolo) en groene salade (9,-)

en/of

pindacurry met veel groenten oa zoete aardappel, paprika, spinazie en doperwtjes, met homemade naanbrood (9,-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s