Frisse rucolastamppot met (of zonder) worscht.

vrijdag 7 april
jonko

Wat gebeurt er toch veel in onze buurt. En wat zijn we toch goed bezig met zijn allen. Want liepen we vorige week nog met zijn allen te treuren om onze mooie iep. Deze week zien we weer veel nieuw leven: een jong iepje is zich aan het innestelen, in onze eigen vensterbank staan de moestuintjes van de Albert te zweten en de overbuurjongen had wel een hele speciale tuin op zijn zolder aangelegd… hij was alleen vergeten de kraan uit de draaien…

Dat is dan weer zonde. En zo gebeurde het dat onze kinderen na het vermaak van graafmachines en kiepauto’s nu alweer twee dagen politieauto’s en busjes van crisisbestrijding gade slaan: stoeltjes voor het raam, bakje chips erbij…  Mama ernaast met een dikke jonko ;-). Superchill. En toen moest ik dus ineens aan rucola denken en kreeg ik zin in worst en nog een en nog een en nog een. Zoveel worst kan ik niet aan met mijn worstmaker die al acht jaar ongebruikt in de kast ligt. Maar gelukkig hebben wij in onze spannende buurt een slager waar je altijd op kunt terugvallen: Slagerij de Wit. Hier haal je – en ik dus ook – de lekkerste worstjes van Amsterdam. Wil jij liever vega? Regel ik gewoon voor je.

Relax en tot vrijdag!

Een reactie op “Frisse rucolastamppot met (of zonder) worscht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s