O jee weer hond in de pot….

-vrijdag 27 oktober-

Eetclub

IMG_1237

Aanstaande vrijdag is mama even geen mama maar vriendin. Met mijn inmiddels allemaal stokoude roeivriendinnen – tegenwoordig eetclub geheten – ga ik een paar dagen op pad. Waarheen… het is iets met een B en een snor. Dat zijn de clues die we hebben gekregen… geen idee. Je hoort het volgende week. Voor deze week: succes met koken!

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s