Smaakbommen

– vrijdag 15 december –

Indiase groentencurry en mangohangop met kardemom en gember

image

Voordat het kersteetfestijn losbarst lijkt het mij wel een goed idee om jullie een beetje een licht gerecht voor te schotelen. Indiaas wordt het: veel groenten en veel smaak. Mijn referentiekader is wat schraal want ik ben nog nooit in India geweest en ik wil er ook niet naartoe maar ik ben wel goede vrienden met de familie Patak. Ze maken prima curries in een potje. Maar deze week ga ik zelf aan de slag met de curry. Moet lukken! Maar om mijn window wat te vergroten… iemand tips voor een goed Indiaas restaurant in Amsterdam?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s