Vlam in de pan

-vrijdag 12 januari-

Mama’s populairste gerecht van 2017 Maastrichts zoervleis met aardappelpuree en rode kool.

Toetje: chocolademousse

 

vlam in de pan

Mama’s pan heeft zich het afgelopen jaar al sudderend gevuld met dromen en ideeën. En hoe groot die prachtige pan ook is, wanneer er te veel in zit, kookt hij over. Tijd om in actie te komen en mijn wilde plannen ten uitvoer te brengen. Wat dat inhoudt wordt de komende tijd vanzelf duidelijk…

De afgelopen maanden – misschien eigenlijk al jaren – waren best een worstelpartij: waar ga ik met mijn leven naartoe? Ja schrijven dacht ik altijd, maar wat en voor wie, blijven freelancen of toch in dienst? Met het naar schoolgaan van de jongste, ben ik op zoek gegaan naar rust in mijn hoofd, naar focus die ik dacht te vinden in een vaste baan. Maar ja… 1978… in combinatie met een oceaan aan creatieven en een vennetje aan vacatures… Ik maakte mezelf gek en ben de zoektocht gestaakt. Gelukkig maar. Maar wat dan? De radartjes hebben overuren gedraaid. Wat ik in ieder geval ook wist is dat ik spijt zou krijgen als ik niet iets met mijn vele ideeën zou doen. Op een ochtend werd ik wakker en stelde ik mezelf de vraag ‘wat zou ik vandaag het liefste doen?’. Et voila, daar was de knoop en het gehakt. En met het hakken, lijkt er als vanzelf van alles op mijn pad te komen. Wat precies, daar komen jullie in dezer dagen vanzelf achter!

Lieve mensen, een jaar na de start van mama’s pan op vrijdag gaat vanaf nu echt de vlam in de pan.

Om dat te vieren, staat deze week het meest populaire gerecht van mama’s pan op het menu…. Maastrichts zoervleis met puree en rode kool.

Het toetje van de week is chocolademousse en ga nou niet zeggen dat het januari lijnmaand is….

 

 

 

 

 

 

Een reactie op “Vlam in de pan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s