De enige echte hutspot van oma

-vrijdag 17 februari-

HUTSPOT met klapstuk

toetje: een frisse rijstpudding

IMG_9894

Deze week roer ik wéér samen met iemand in de pan. Niet met zomaar iemand maar met mijn schoonmoeder, onze allerliefste oma Schoontje. Ze vond het gekook met nieuwkomers super maar de exotische gerechten van afgelopen weken is ze een beetje beu.

Ze staat er dan ook op om deze week oerhollandse hutspot te maken ‘want dat kan tegenwoordig niemand meer’. En als jij je afvraagt hoe die echte originele hutspot smaakt, dan kom je vrijdag een portie halen en dan zal je het meemaken!

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s