DINSDAG SUPERRRRRSOEPDAG

– dinsdag 6 maart –

Mexicaanse bonensoep met chorizo en tortilla’s

soeppan
Elke dinsdag SUPERSOEPDAG

 

Eindelijk is het dan zover… mama breidt uit. Naast de vrijdag kunnen jullie nu ook op dinsdag komen afhalen. Bij deze roep ik de dinsdag uit tot soepdag. Waarom? Dan heb je in ieder geval een keer gezond en voedzaam gegeten deze week en het is ook hartstikke makkelijk en vooral lekker. Wees niet bang dat je na een uur weer honger hebt, want ik zorg ervoor dat het een volwaardige maaltijd is. Dat betekent een halve liter soep met iets erbij. Ik ben wat aan het experimenteren met brood dus daar kun je wat van verwachten. Een portie kost 6 euro en kan weer afgehaald worden tussen half 6 en half 7. Minimale afname is 1 liter.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s