Surinaamse billen krijg je niet cadeau!

vrijdag 23 juni

Roti kip of ei met aardappel en groenten EN een toetje.

Soms verkeer je in een staat dat gewoon goed prima is. Wanneer dat bij mij het geval is, lunch ik bij Marina Plaza; een onopvallend Surinaams eethuisje, met best lekkere broodjes maar ook weer niet fantastisch. Het is een plek zonder verwachtingen en als ik daar ben, heb ik van de verdere dag ook geen verwachting. Beetje kip en eiverhaal. Maar als dat is wat Surinaams eten met je doet… deel ik dat vrijdag met jullie, met een bovengemiddeld lekkere roti kip of ei. En we hebben ook een sweetie… rabarber-aardbeicobbler. Een soort crumble maar dan meer met een korst van koek :-). Tjsa… Surinaamse billen krijg je niet cadeau!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s