Surinaamse billen krijg je niet cadeau!

vrijdag 23 juni

Roti kip of ei met aardappel en groenten EN een toetje.

Soms verkeer je in een staat dat gewoon goed prima is. Wanneer dat bij mij het geval is, lunch ik bij Marina Plaza; een onopvallend Surinaams eethuisje, met best lekkere broodjes maar ook weer niet fantastisch. Het is een plek zonder verwachtingen en als ik daar ben, heb ik van de verdere dag ook geen verwachting. Beetje kip en eiverhaal. Maar als dat is wat Surinaams eten met je doet… deel ik dat vrijdag met jullie, met een bovengemiddeld lekkere roti kip of ei. En we hebben ook een sweetie… rabarber-aardbeicobbler. Een soort crumble maar dan meer met een korst van koek :-). Tjsa… Surinaamse billen krijg je niet cadeau!

 

 

 

 

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s