Hokus Pokus pilatus pas….

….ik wou dat er SALADE was.

dinsdag 26 juni

De zomer barst (weer) los en de soep gaat even op vakantie. Vanaf nu tot de zomervakantie geen supersoepdag maar SUPERSALADEDAG op dinsdag. Morgen heb ik in de aanbieding salade van reuzencouscous met gekonfijte citroen en chermoula (midden-oosters kruidenmengsel met oa peterselie, koriander en komijn). Net als de soep, kost ook de salade 6 euro per portie.

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s