Erwtensoep en gevuld speculaas

dinsdag 4 december

Hij komt, hij komt…
En hij neemt naast pakjes een hoop drukte met zich mee. Schroom niet en bestel erwtensoep!

En wie op pakjesavond echt lekker gevuld speculaas wil, kan dat ook bij mij bestellen! Kost wel wat, maar dan heb je wel de real stuff: 100 % amandelspijs en 100 % roomboter, uiteraard met veel liefde en aandacht… 2 euro pp…

 

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s