Kop boven kont

Dinsdag 18 december

56BF3486-52EB-43CA-8F10-AD1274DD8E9E

ja sorry hoor…. morgen weer geen soep. Maar ben jullie wel een verklaring schuldig…

Wanneer je zoveel boven de pannen hangt, ouder wordt, moeder bent…. vergeet je wel eens vrouw te zijn. En als je dan op een dag eens echt goed in de spiegel kijkt, schrik je je helemaal kapot. Ik wel in ieder geval. Meteen de kapper gebeld en morgen kan ik terecht. En nu ben ik al op de leeftijd gekomen dat zo n bezoek minstens 3 uur duurt.

Om met moeders woorden te spreken ‘kop boven kont’….  in dit geval kop boven kop soep, heb ik een legitieme reden het af te laten weten…

Vrijdag regel ik wel een maal voor jullie!!!

Een reactie op “Kop boven kont

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s