Hohohohooooo Merry X-mas

vrijdag 21 december

Falafelbowl, couscous, gegrilde groenten, hummus, platbrood

8140B0AB-EFC7-47B6-8299-DC58256B4258
Fijne feestdagen!

Zo lieve mensen.  Ik sta met mijn ene hand in de glutenvrij cupcakes en de andere in de kaassoesjes voor het kerstdiner van de kinderen. Ik heb het mezelf weer lekker moeilijk gemaakt, dus ik hou het kort en simpel: mama’s pan eindigt het jaar met een vegetarische falafelbowl. Naast falafel vind je couscous, gegrilde groenten, spinazie, rode ui, humus en knoflooksaus, platbroodje erbij.

Ik wens jullie hele fijne dagen. In het nieuwe jaar ben ik weer terug vol inspiratie en nieuwe plannen. Ik zie jullie graag weer!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s