Mama’s pan gaat over grenzen

vrijdag 18 februari

Kip met amandelsaus, rijst en snijbonen

 

mexicaan

Planningen, schema’s met voor elk kind een eigen kleurtje, veel speeldates en…. Hello Fresh om de man in ieder geval op een punt te ontlasten. Mama gaat tien dagen weg en bekijkt al kwijlend de foto’s van de vorige vakantie in Mexico. En ook deze keer volg ik een workshopje Mexicaans koken. Dus na mijn vakantie zullen ook jullie daarvan de vruchten plukken. Morgen kook ik het recept dat ik vorige keer in Mexico heb leren bereiden: pollo almendrado (kip met amandelsaus) met mexicaanse rijst en salade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s