Mama’s pan gaat over grenzen

vrijdag 18 februari

Kip met amandelsaus, rijst en snijbonen

 

mexicaan

Planningen, schema’s met voor elk kind een eigen kleurtje, veel speeldates en…. Hello Fresh om de man in ieder geval op een punt te ontlasten. Mama gaat tien dagen weg en bekijkt al kwijlend de foto’s van de vorige vakantie in Mexico. En ook deze keer volg ik een workshopje Mexicaans koken. Dus na mijn vakantie zullen ook jullie daarvan de vruchten plukken. Morgen kook ik het recept dat ik vorige keer in Mexico heb leren bereiden: pollo almendrado (kip met amandelsaus) met mexicaanse rijst en salade.

Auteur:

Met eten uit mama's pan wil ik terug naar de tijd dat we nog gewoon mochten genieten van het eten op ons bord. Uit mama's pan is ontstaan uit het feit dat zo'n beetje alles tegenwoordig op de zwarte lijst staat: suiker, zout, vet en zelfs fruit lijken een boosdoener. Ik wil juist gewoon genieten van koken en eten zónder na te denken. De maaltijden uit mama's pan doen je oude tijden herleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s