Het leven in een onesie is voorbij, of niet?

unicorn-onesie-volwassenen
Je kind wegbrengen in een onesie kan gewoon!

Dat wordt wat mensen, vanaf maandag gaan de kinderen allemaal weer naar school. Het is gedaan met het huispak. Vanaf nu gewoon weer douchen en kleren aan ’s ochtends. Of gewoon lekker in je onesie naar school, want wat maakt het ook eigenlijk allemaal uit. Als we iets hebben geleerd de afgelopen maanden is het wel relativeren. Het lijkt me trouwens prachtig als volwassenen in zo’n synthetische onesie op de fiets zitten. Hoe dan ook, mama zal er voor je zijn zodat je het einde van de dag niet nog hoeft te koken in je natte pakkie en jij je volledige aandacht aan de kinderen kunt geven die je zowaar een paar uur niet hebt gezien.

dinsdag 9 juni

Zomerse rucolastamppot met gekarameliseerde uitjes, geitenkaas en walnoten.

Misschien heeft het te maken met de nattigheid te maken die naar beneden komt vandaag, maar ik kreeg ineens zin in stamppot. Wel een beetje een zomerse variant met rucola en een vleugje citroen. Erbovenop gekarameliseerde rode uien en in de oven gegratineerde geitenkaas. En nu maar hopen dat de regen wat zoden aan onze uitgedroogde dijken zet!

donderdag 11 juni

Enchiladas met gehakt (vega mogelijk) gegratineerd met kaas en tomatensalade.

Donderdag staan er enchiladas op het menu, een ware gezinsklassieker (dit lust iedereen toch?!). Van die opgerolde wraps gevuld met gehakt (en bonen, mais, paprika en champignons) krokant gegratineerd met kaas, creme fraiche en limoentje voor de frissigheid. Ernaast een eenvoudige tomatensalade.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s