Paellaaaaaa

Ik heb zin in paella! Jullie ook? Ik heb weer duizend artikelen over de ‘authentieke’ paella gelezen. Ik pik het beste eruit (het konijn laat ik lekker zitten, maar ik heb dan wel weer een echte paellapan) en verder volg ik uiteraard weer mijn moederhart. Ik heb drie soorten in de aanbieding (let op verschillende prijzen). Is je kind een moeilijke eter? Zeg ‘m dan dat het Spaanse nasi is of bestel tomatensoep (met of zonder ballen) :

Paella vega met onder andere paprika, snijbonen en doperwtjes. 8,50

Paella met kip en chorizo, paprika, snijbonen en doperwtjes 9,-

Paella met ‘alles drop en draan’ kip, chorizo, inktvisringen en gamba. paprika, snijbonen en doperwtjes. 10,-

Tomatensoep met ballen 1/2 litr 4,- en 1 litr 7,50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s