Tjap Tjoy en Mestreechs zoervleis

Dinsdag 6 oktoberTjap tjoi met cashewnoten en witte rijst 7,50

Zo af en toe gooi ik er een echte Nederlands Chinese klassieker doorheen. Eerder was de fou yong hai een groot succes, deze week gaan we voor de tjaptjoi, wie is er niet groot mee geworden? Wil je meer lezen over mijn avonturen bij de Chinees, lees hier.

Donderdag 8 oktoberMestreechs Zoervleis puree en rode kool. 8,50 Stoofpeertjes optioneel (+2,50 pp)

Tuurlijk hou ik ook van het zonnetje en baal ik als ik door de regen moet fietsen. Maar tsjonge jonge wat houd ik van herfsteten. Ik kon dan ook niet wachten tot ik jullie weer Mestreechs zoervleis mag voorschotelen, eindelijk is het zover. Voor degenen die het niet kennen… stoofvlees, superzacht doordat het 24 uur gemarineerd is in azijn en kruiden. Maar schrik niet, het wordt niet al te zuur want we gooien er een stuk ontbijtkoek doorheen, en een dot appelstroop. Erbij aardappelpuree uit de knijper, rode kool en liefhebbers van stoofperen kunnen deze bijbestellen voor 2,50 per portie, ook lekker als toetje. Echte kenners drinken bij hun zoervleis een sjoeske, een biertje met een plensje oud bruin erin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s